Hvad er Reikihealing

 

 

 

 

Usui Shiki Ryoho eller i daglig tale Reiki er en enkel healingsmetode, som kan læres af alle og bruges i enhver situation -  og virker, uanset om vi tror det eller ej!

Healeren lægger blot sine hænder på modtagerens krop og lader energien strømme. Energien fornemmes som lethed og varme. Den virker afspændende, glædeskabende og livsbekræftende.

Reiki lader sig ikke påvirke eller hindre af vores tanker eller forestillinger. Den opfylder og støtter modtagerens behov bedst muligt på fysiske, psykiske og spirituelle områder, både på bevidste og ikke bevidste planer.

Reiki bringer lyset ind i dit hjerte.

 

Reiki 1
Reiki kan læres af alle på en enkelt weekend.

Man lærer at heale sig selv, hører historien om Reiki, øver sig på hinanden, udveksler erfaring og får svar på spørgsmål. Desuden undervises der i hvordan man healer dyr, planter samt bruger Reiki i mange andre sammenhænge.

På kurset får hver elev 4 indvielser, der skaber den naturlige og varige kontakt til universets livsgivende kraft, som er Reiki og får den til at virke, enkelt og ligetil.

 

Reiki til dyr

Undervisningen på Reiki 1 omfatter også healing af dyr. De har nemlig også behov for og nyder healing. Ligesom vi mennesker bliver dyr syge eller giver udtryk for ikke at have det godt. Dyrene er gode til at klare sig alligevel, selv om de har det dårligt. Men hvorfor ikke hjælpe dem til at få det bedre?

 

Reiki for Børn

Reiki er også for børn. Faktisk er de så glade for Reiki, at de selv beder om at komme på kursus. Reiki har en fantastisk evne til at hjælpe børn, der bare har lyst til det, men specielt dem der har problemer. I børn virker Reikienergien oftest af sig selv, hjælper dem til lige så langsomt at få det bedre: de får mere selvtillid, finder deres egen indre styrke, samt lærer hurtigere og nemmere, får mere ud af skoleundervisningen. Nogle børn bruger det oven i købet til at hjælpe kammeraterne. Mange børn har i tidens løb haft glæde af at kunne Reiki. Så giv dit barn en gave for livet, giv det lov at lære Reiki.

 

Reiki 2

Kurset for dem der vil lære mere, dem der har lyst til og brug for adgang til et endnu kraftigere energiniveau.  Kurset er også velegnet for behandlere, der ønsker at integrere Reiki i deres øvrige behandlinger.

På en legende og let måde læres 3 symboler som yderligere forstærker energien, sætter fokus på de psykiske aspekter samt forbedrer fjernhealingsmetoden. Gennem meditation, indføling og øvelse opleves symbolerne levende og skaber en endnu dybere forbindelse med healingskraften.

For af få størst muligt udbytte af kurset skal der være 3-6 måneder mellem 1 og 2.

 

Reikimester

er den der underviser og indvier. At blive Reikimester er en individuel proces i hvilken man arbejder med energien både i forhold til sig selv og andre i mindst 3 år. Forløbet aftales med mig. 

Undervisningen følger de internationalt gældende retningslinier for den oprindelige form.

Du kan være sikker på at få en kvalificeret og ansvarlig undervisning og behandling, så Reiki kan bringe lyset ind i dit hjerte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Anny Petersen

 

      Tlf.: 40 93 38 87

 

      E-mail: anny@reikidanmark.dk